Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /home/users/thomiftp/thomaskerk.nl/cache/page

Kleine Thomas

Elke zondag en met de feestdagen is er naast de kindergroep De Kleine Thomas ook opvang voor de allerkleinsten: Baby Thomas.

De Kleine Thomas is de kinderkerkgroep van de Thomaskerk. Hij wordt geleid door ouders van de kinderen die regelmatig de Thomaskerk bezoeken. Samen met de predikant bereiden zij de samenkomst van de kinderen voor. Daarbij is het uitgangspunt de lezing uit de bijbel die in de dienst voor de volwassenen wordt behandeld.

Pasen bij de KleineThomas 2016

In de Veertigdagentijd gaan we met de KleineThomas ‘Stap voor Stap’ op weg naar Pasen. De verhalen die we onderweg tegenkomen worden in beeld gebracht op zeven posters.

Met Palmzondag maken we weer Palmpasenstokken met de kinderen. We starten direct bij de KleineThomas, waar de kinderen hun paasstokken versieren. Aan het eind van de dienst komen alle kinderen in optocht de kerkzaal binnen en lopen met hun versierde stokken door de kerkzaal. Na de dienst vormen de kinderen een haag waardoor de kerkgangers de kerk uitlopen. Iedereen is welkom!

Met Pasen luisteren de kinderen naar een Paasverhaal en maken een knutselwerkje. Na afloop van de dienst mogen de kinderen paaseieren zoeken in onze eigen ThomasTuin.
Alle kinderen welkom in deze feestelijke Paasdienst!

Kerk-zoekt-koning KleineThomasPasen 2015
In de Veertigdagentijd volgt de KleineThomas het project ‘Kerk zoekt Koning’. De kinderen maken een soort profielschets van een koning. Over welke belangrijke eigenschappen moet een koning beschikken? We zullen het zien op Palmzondag.

Palmpasen 2015Palmzondag maken we, traditiegetrouw, weer Palmpasenstokken in de KleineThomas. We starten direct in de KleineThomas, waar de kinderen hun paasstokken versieren. Aan het eind van de dienst komen alle kinderen in optocht de kerkzaal binnen en lopen met hun versierde stokken door de zaal. Na de dienst vormen de kinderen een haag waardoor de kerkgangers de kerk uitlopen. Iedereen is welkom!

Met Pasen luisteren de kinderen naar een Paasverhaal en maken een knutselwerkje. Na afloop van de dienst mogen de kinderen in onze eigen ThomasTuin paaseieren zoeken.
Welkom in deze feestelijke Paasdienst!

Contactpersoon voor de Kleine Thomas: Saskia Kuiper