Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /home/users/thomiftp/thomaskerk.nl/cache/page

Thomascantorij

De Thomascantorij werd opgericht op 13 september 2005 en was voor het eerst in de dienst te horen op zondag 9 oktober van dat jaar. Sindsdien verleent de Thomascantorij regelmatig haar medewerking aan de eredienst, waardoor zij zich een vaste plaats in de Thomaskerk heeft verworden.

De Thomascantorij is een kleine maar enthousiaste groep kerkzangers. Haar voornaamste taak is het ondersteunen van de gemeente bij het uitbreiden van het liedrepertoire, zowel coupletliederen als wisselzangen. Daarnaast werkt de Thomascantorij aan de opbouw van een bescheiden eigen repertoire.

De wekelijke repetie, op dinsdagavond van 20.00 - 21.30 uur in de kerkzaal van de Thomaskerk, is een ideale combinatie van enerzijds constructief werken en anderzijds gezelligheid.

De Thomascantorij wil dan ook iedereen die van zingen houdt, van harte uitnodigen de gelederen te komen versterken.

Op dit moment is er geen vaste cantorij meer, wel worden er gelegenheidscantorijen georganiseerd, zoals met Kerst en Pasen.

Aanmelden kan bij cantor-organist Harmen Trimp