Burgemeester

KENNISMAKEN MET DE BURGEMEESTER

burgemeesterOp zaterdag 2 maart j.l. heeft onze nieuwe burgemeester, Femke Halsema, een bezoek gebracht aan de Thomaskerk. Zij is publiekelijk geïnterviewd door Wilken Veen, predikant van het Leerhuis. Aansluitend was er voor de aanwezigen gelegenheid om vragen te stellen en zo kennis te maken met de burgemeester en haar kennis te laten maken met de mensen van de kerk. Na alle ophef over de Nashville-verklaring, waarover ook de burgemeester zich helder heeft uitgesproken, is het goed, dat ze ziet, dat de aanhangers daarvan slechts een kleine minderheid vormen en het overgrote merendeel van ‘de christenen’ (in ieder geval de Amsterdamse) een heel andere mening is toegedaan.

Zaterdag 2 maart 10.30 uur.
Thomastheater (Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36)

Vrijheidsmaaltijd 2019

Vrijheidsmaaltijd 2019 ZONDAG 5 MEI  16.30 UUR: VRIJHEIDSMAALTIJD IN DE THOMASKERK

Na de mooie bijeenkomst vorig jaar organiseert de Thomaskerk, op uitnodiging van het 4 en 5 mei comité, op zondag 5 mei opnieuw een Vrijheidsmaaltijd. Dit jaar is het thema ‘Familie Amsterdam’  en gaat over de kunst van het samenleven.

Met Marja Vuijsje spreken we over hoe ouders wel of niet vrijheid doorgeven.

Aansluitend gebruiken we een lichte maaltijd en toasten op de Vrijheid.

Iedereen is welkom, deelname is gratis.

Wel opgeven via

Meer informatie op www.4en5meiamsterdam.nl