Update programmamaker

Beste mensen,

Helaas is het niet gelukt u de 22e december persoonlijk te zien, omdat ik ziek was. Deze ontmoeting houdt u tegoed; daarover binnenkort meer.

In december zijn er een aantal nieuwe mensen betrokken bij ons project ‘De Thomas’. Deze extra hulp kunnen we goed gebruiken! Om de afwezigheid van de koster te compenseren hebben we een interim facilitair manager aangetrokken, Marjolein Aldus. Zij zal ons de komende maanden versterken en ook meedenken over de facilitaire ondersteuning van De Thomas. Wat kan er op dat vlak nog anders? Wat is snel te realiseren, en wat moet wellicht op de lange baan geschoven worden?

Daarnaast ondersteunt Vera Donkers me een aantal uur in de week bij de ontwikkeling van de communicatie. Vera heeft communicatie gestudeerd en is nu freelance communicatiespecialist, o.a. bij de Rabobank (Amsterdam&Co) en voor 10.000 Hours. Ze schrijft voor De Thomas mee aan de communicatiestrategie, denkt mee over website & huisstijl en zal straks diverse communicatie-uitingen verzorgen.

Ten slotte zet Quirine van Asperen de Boer zich in als vrijwillige ‘senior programma-adviseur’. Met haar ervaring bij TEDxAmsterdam, haar opleiding aan de Academie voor Geesteswetenschappen en de internationale loopbaan die ze heeft gehad zullen we veel aan haar hebben. Quirine is geen vreemde in de Thomaskerk. Haar moeder, Pauline van Asperen de Boer- de Raadt, zat indertijd in de bouwcommissie. Zelf is ze in de Thomas getrouwd, door
Ds. Oberman.

Komende maand zullen we met ds. Evert Jan de Wijer de programmering verder in de steigers zetten en de nieuwe website zal worden gemaakt. Ook gaan we deze maand gesprekken voeren met de beoogde doelgroepen, om de programma’s aan te scherpen.

Voor mijzelf persoonlijk is dit een bijzondere periode. Op het moment van schrijven zit ik tussen de verhuisdozen, want op 6 januari verhuizen wij van Lexmond naar Utrecht. Daar wordt mijn man predikant van de Domkerk. Kortom: zowel professioneel als persoonlijk wordt januari een enerverende en veelzijdige maand. Ik zie u snel!

Hartelijke groet,

Janneke van der Veer

 

PS Volgt u De Thomas al op social media? Vind De Thomas op Facebook, Instagram en Twitter via: @DeThomas020