Update programmamaker

Beste mensen,

Zondag 23 februari heb ik na de dienst de aanwezige kerkgangers geïnformeerd over de voortgang van mijn werkzaamheden. Voor degene die er niet bij was zal ik hier kort een aantal zaken samenvatten.

Logo en huisstijl
De Thomas heeft een nieuw logo, ontworpen door vormgever Elise Bakker:

logo nieuw

De elementen in het logo zijn afgeleid van de schuine muurdelen en open doorkijken in de kerkzaal. In het kleurenpalet heeft vormgever Elise Bakker de tint zand van de vloer, het bruin van de stoelen en het grijs van het beton proberen te vatten. De kleuren rood en blauw fungeren als contrast. Ze verwijzen met hun opvallende tint naar het culturele deel van De Thomas. Net zoals de kerk en het theater elkaar aanvullen doen de kleuren en de vormen dat in feite ook.

De elementen van het logo kunnen in eindeloze variaties worden toegepast op bijvoorbeeld flyers en posters.

Website
Voor de aanwezigen heb ik ook de website gepresenteerd. Als u niet aanwezig was, moet u helaas nog even geduld hebben. Samen met Vera (communicatiemedewerker) en Sander (webbouwer) leg ik momenteel de laatste hand aan het ontwerp en werk ik aan een voorstel voor de invulling (tekst en beeld).

De nieuwe website vervangt www.thomaskerk.nl en www.thomasopen.nl. Het wordt de centrale plek voor blogs, foto’s enzovoort, die via nieuwsbrieven, posters en social media verder worden verspreid.

Programma
Voor het programma verwijs ik u door naar dit maandbericht. Over de rest van het programma wordt u geïnformeerd zodra e.e.a. definitief is, eventueel met een extra nieuwsbericht.

Een hartelijke groet en tot ziens!
Janneke van der Veer, programmamaker De Thomas